Plåtslageri Stockholm

Bromma Takplåtslageri erbjuder ett stort utbud av tak- och fasadtjänster inom Stockholms regionen. Vi gör alltid en kostnadsfri undersökning av objektet och lämnar därefter ett förslag med rekommendationer på vilka åtgärder som krävs. Med över 40 års branscherfarenhet är vi ett självklart val om du söker efter ett plåtslageri i Stockholm.

Hur arbetar våra plåtslagare?
Vi tillämpar alltid entreprenadföretagens kvalitetssäkringssystem och tar därmed alltid ansvar för utförandet av arbetet ända fram tills slutresultatet. Ni tilldelas alltid en kontaktperson som agerar projektledare vid bygget. Alla frågor som rör projektet kan därför besvaras snabbt och effektivt från oss.
 
Vad kan Bromma takplåtslageri erbjuda?
Vi utför allt inom byggnadsplåtslageri i Stockholmsområdet. Oavsett vilka plåtarbeten du är ute efter så är du välkommen att kontakta oss och berätta om era behov och idéer. Våra plåtslagare utför allt inom tak och fasader, takmålningar, taksäkerhet, tätskiktning, bandtäckningar, koppararbeten, samt diverse servicearbeten som till exempel byte av hängrännor och stuprör.

Fyll gärna i kontaktformuläret nedan för en kostnadsfri offert om du vill anlita en professionell plåtslagare i Stockholm. Vi tar sedan kontakt med er och berättar hur vi går vidare.

Välkommen!Offert Plåtslageri Stockholm
Namn
Telefonnummer
E-post
Övrigt


Bromma Takplåtslageri AB
Tel: 08 - 17 95 90    | Mobil: 0737-36 95 90   |   Email: info@brommatakplatslageri.se    |    Adress: Wergelandsgatan 5, 168 48 Bromma