Takläggning Stockholm

Våra takläggare i Stockholm har bred kompetens inom takläggning, takreperationer, takrenoveringar och framförallt plåttak. Våra kunder är små som stora och vi arbetar främst i Stockholm. Vi åtar oss gärna arbeten av både villor och flerbostadshus men självklart kan vi också hjälpa dig som är ute efter en specifik lösning.
 
Med över 40 års branscherfarenhet inom plåtarbeten vågar vi påstå att vi är specialister inom området. För oss är det viktigt att kunden alltid får en god inblick i projektet för att eliminera alla oklarheter. Att vi sedan ger våra kunder en god service ser vi som en självklarhet.

Plåttak är vår styrka
Vår spetskompetens ligger på plåttak eftersom vi är en plåtslageri firma. Oavsett hur stort eller litet våra uppdrag är så levererar vi alltid ett kvalitativt plåtarbete. Vi arbetar alltid efter entreprenörföretagens riktlinjer när det gäller byggnadsplåtslageri.
 
Kompetens inom takläggning
Våra plåtslagare har bred kompetens inom takarbeten vilket krävs för att leverera ett kvalitativt och genuint hantverk. Taket är ett av de mest utsatta delarna på en byggnad, därför är det viktigt att det håller tätt. Nedan kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda våra kunder. 


Bandtäckning
Bandtäckning är den vanligaste metoden för planplåtstäckning. Denna metod är även lämplig för renovering av tak. Bandtäckning med långa band är den vanligaste metoden eftersom den passar i princip till alla byggnader.


Skivtäckning
Skivtäckning innebär att man utgår från skivformat och falsar sedan ihop plåten med stånd- och tvärfalsar. Skivtäckning framhäver utseendet på taket då den används för att ta till vara på gammal taktäckningstradition. Skivtäckning används alltså för att betona en klassisk arkitektur men även vid branta och vindutsatta lutningar. 


Papptäckning
Denna täckningsmetod används med fördel på låglutande tak och är en väldigt kostnadseffektiv lösning. Man behöver inte läkta taket vilket innebär att materialkostnaden minskar. En snabb och effektiv läggning gör även att man spar in arbetstimmar. Kostnaden för att transportera och lyfta upp materialet med kran minimeras även. Papptak finns i flera olika färger vilket gör det väldigt anpassbart.


Taktegel
Taktegel är också ett klassiskt material som använd inom takläggning. Ett taktegel bör ses över varje år eftersom man behöver rätta till pannor som kommit snett och ersätta trasiga med nya. Ett taktegel kan hålla väldigt länge om det underhålls korrekt och bör ses om en bra framtidsinvestering. 


Aluminiumtak
Aluminiumtak är ett väldigt populärt alternativ och ett överlägset material. När det gäller livslängd och täthet är materialet oslagbart. Aluminium tak är skonsam mot miljön och återvinningsbart. Materialet är även brandsäkert. 

Koppartak
Koppartak är ett självklart val för dig som söker ett mer exklusivt takmaterial. Koppartak är ett dyrare alternativ men har en otrolig livslängd. Långsiktigt är koppartak ett mycket bra alternativ eftersom det inte kräver samma underhåll. Ett koppartak håller i 70-80 år beroende på underhåll såklart. 

Kontakta oss eller fyll gärna i kontaktformuläret nedan om du behöver anlita en takläggare i Stockholm
 Offert Takläggning Stockholm
Namn/Företag
E-post
Telefonnummer
Vad vill ni ha gjort?
Övrig information


Bromma Takplåtslageri AB
Tel: 08 - 17 95 90    | Mobil: 0737-36 95 90   |   Email: info@brommatakplatslageri.se    |    Adress: Wergelandsgatan 5, 168 48 Bromma